Hver eneste dag lever vi med alle de dejlige, men stressende, elektroniske hjælpemidler. Vi har PC’er, mobiltelefoner og navigationsudstyr, radio og tv som kører 24 timer i døgnet med nyheder, som vi også skal tage stilling til.

Vi elsker at rejse og opleve, sa hvorfor ikke tage en rejse tilbage i tiden, da alting var
mere enkelt. Det kan vi opleve på det mekaniske museum i Hjallerup, hvor der er en stor samling af traktorer, biler, fly, motorcykler, knallerter, stationære motorer, radio og fjernsynsapparater, landbrugsmaskiner og meget andet. Nogle af de første danske elbiler er også udstillet.

Program for dagen!

• Vi mødes kl. 11:30 på P. pladsen ved museet Algade 42, 9320 Hjallerup
  • Kl. ca. 12:00 Foreningen er vært med mad + drikkevarer og vi indtager Maria`s medbragte
    madkurv. Vi håber vejrguderne er med os, sa vi kan sidde udendørs, ellers er der et dertil
    indrettet ”madpakkeområde” indendørs.
  • Kl. 13-15 Vi går rundt på museet
  • Kl. ca. 15:00 Der serveres hjemmebagt kage (Medbring selv kaffe/the)
  • Ca. 16:00 Vi ønsker hinanden en god sommer og på gensyn

Download invitationen som PDF – Klik her!

Egenbetaling er 50 kr. incl. Entre og mad.

Inviter gerne en ven/veninde med.

Der kræves ikke medlemskab af foreningen for at deltage!

Tilmelding senest d. 25.05-2018 til Maria pa telefon: 23344051 eller e-mail: mormormaria@gmail.com

Med venlig hilsen bestyrelsen