Invitation til foredraget ”Pårørende til en alkoholiker/misbruger”.

Mandag d. 2.oktober 2017 kl. 19:00

”De Frivilliges Hus”, Vesterbrogade 1, 8800 Viborg

Der er gratis adgang og alle er velkomne!

I forbindelse med sundhedsstyrelsens landsdækkende kampagne ”Alkoholfri Uge” i uge 40 sætter Viborg A-Center/ Afholdsforening i år fokus på tabuet omkring misbrug i familien, og det at være pårørende til
en alkoholiker/ misbruger med et foredrag af Lone Tornemand.

Lone er uddannet pædagog og foredraget handler dels om hendes egen historie, om at være vokset op med en alkoholisk far og om forhold og familier, hvor der er misbrug og hvordan partner og børn også er hårdt ramt ved at fortielser, løgne og personlige nederlag kommer til at udgøre en utålelig del af hverdagen. Ofte dækkes der over problemerne i håbet om, at noget vil ændre sig. Det er et projekt for alle medlemmer af familien, at ændre mønstre, vaner, tankegang, adfærd og livsstil.

Læs mere i PDF ved klikke her!

Arrangøren er Viborg A-Center/Afholdsforening i samarbejde med Nordjysk Alkoholrådgivning/Foreningen ”Ædru Livsstil og ”De Frivilliges Hus” Viborg